spangshus online Turist i Polen Feriehuse Feriehus v.Maków Podh. (kort version) Feriehus v.Maków Podh. Gæstebog

Feriehus ved Maków Podhalanski
Gæsternes indtryk af huset og omgivelserne

Gæstebog. Side 3

September 2002 på Makowska Góra

På min og min venindes vegne vil jeg gerne takke for et dejligt ophold på Makowska Góra 30. Det var fremragende, selvom vejret var lidt blandet.
Fra vores ankomst onsdag den 11.september og indtil lørdag skinnede solen, og vi kunne sidde på terrassen (mest den øvre terrasse) og nyde vore måltider i fri luft. Indendørs var der dejligt varmt.
Om søndagen regnede det, og vi kunne ikke gå nogen steder. Det er dejligt, at der er denne ovn i køkkenet, hvor man kan fyre op.
Flere morgener - på forskellige tidspunkter, men gerne ved 8- eller 9-tiden - gik et rådyr med kid omkring nede i haven mellem æbletræerne, hvor de kunne æde af de mange nedfaldne æbler. Det var et smukt syn, når de bagefter ikke kunne finde vej ud af haven, men løb langs med indhegningen.
I jordbærbeddet havde en hare slået sig ned, men hoppede forskrækket væk, da den blev opdaget.
I og omkring fuglenes foderhus var der altid liv. Der var bl.a. spætter, men kun sjældent, derimod ofte mejser og skovskader; de sidste åd gerne, hvad der var og jog de andre fugle væk.
Vi spadserede ad vejen til højre og til venstre til de to små butikker på bjerget. To gange var vi i byen. Vi gik derned til fods, men fik ganske vist ondt i benene bagefter.
I Tatra-bjergene ligger der sne; vi så det to gange.
Min veninde og jeg var begejstrede for udsigten og stedet i det hele taget. Selvom vejret ikke hele tiden var fint, var vi meget glade for opholdet.

Ewa Parkita, Sosnowiec

(Oversættelse fra polsk)


Twardowska & Spangshus