- spangshus online - Turist i Polen Podlasie Białowieża
Hotel Białowieski
Białowieża
Hotel Białowieski, ul.Waszkiewicza 218 B, PL-17-230 Białowieża. - Tlf.: (00-48) 85 7444380, Fax: (00-48) 85 7444534. - Email: Hotel Białowieski
Afstande: Białystok ca. 90, Warszawa ca. 210, Gdansk ca. 517 km). - Fremmedsprog: engelsk, tysk

Velkommen til Hotel Białowieski !
Wir sprechen deutsch We speak English

Beliggenhed:
Hjerteligt velkommen til det hyggelige Hotel Białowieski, der er beliggende i hjertet af Białowieża-urskoven, og hvor vi tilbyder vore gæster afslapning under komfortable forhold. Hotellet ligger langt fra hovedgaden, dvs i absolut stille og fredelige omgivelser i den fjerneste, østligste udkant af Białowieża. Den polsk-hviderussiske grænse forløber i en afstand af ca. 1200 meter fra hotellet. Vi tilbyder komfort, ro og fred, den bedste kvalitet af serviceydelser og glimrende vilkår for et afslappende ophold. - (Kort og tilkørselsvejledning, se her.)
Den nærmeste internationale lufthavn er Warszawa, hvortil vi kan sende en taxa eller minibus til afhentning af vore gæster (dog på gæsternes regning; minibus til 14 pers. ca. 300 Euro). Der er også togforbindelse til Białowieża.

Værelser:
Hotel Białowieski råder over 1 lejlighed og 64 dobbeltværelser, heraf 6 af ekstra høj standard på 28 m2 og 58 på 24 m2. Hvert dobbeltværelse kan også udnyttes som et stort, luksuriøst enkeltværelse. Anbefalelsesværdige - især til familier med små børn - er de noget større værelser af ekstra høj standard; her kan altid efter ønske arrangeres ekstra sovepladser. Alle værelser er udstyret med bad og satellit-tv og alle er af en standard, der kan sammenlignes med det schweiziske niveau. Vi kan samtidig modtage 2 busselskaber eller en mellemstor (op til 130 personer) konference, kursus eller firmafest.
Restaurant:
Restauranten på Hotel Białowieski (med 120 spisepladser) anbefaler bl.a. vildtretter og specialiserer sig i det lokale urskovskøkken.
Køkkenchefen anbefaler bl.a.:
Farseret gedde i peberrodssauce, sandart i dildsauce, karpe i gélé, laksetatar, vildsvinepaté i sauce af Karl Johan-svampe, udvalg af vildtkødpålæg og stegt kød, pirog med kål og svampe, pandekager med hjortekød, farserede champignons med kød, kødboller af vildt i honningsvampesauce, husets szaszlyk (grillstegte kødstykker) af vildt, bankekød af hjort med svampe, hjortesteg i Białowieża-sauce, jægerens vildsvine-
skinke (varm), stegt kalvekød i urskovs-sauce.
Supper: hvid barszcz, rød barszcz (rødbedesuppe), bouillon med kolduny (små pirogger), syresuppe, blomkålssuppe, gullasch-suppe indbagt i brød.
Til maden serverer vi den udmærkede polske øl "Zubr" eller rød og hvid vin af mærket "Sophia" (1 flaske à 0.7 l koster 5 Euro). Naturligvis serverer vi også den polske vodka "Zubrówka", hvis specielle smag skyldes festgræs, der kun vokser omkring Białowieża; i hver flaske findes et strå af dette græs.
Andre faciliteter i hotellet:
Vore gæster kan benytte hotellets sauna, fitness-rum, billard-stue, bordtennisrum og cykeludlejning. Desuden står den hyggelige gårdhave til gæsternes disposition.
Konferencer, underholdning og udflugter:
Hotellet arrangerer: konferencer, incentive arrangementer, firmaudflugter, weekendophold, underholdning og udflugter, herunder specielt:
Udflugter på cykel:
Udflugter på egen hånd på cykelruterne (der er 8 cykelruter; brochurer på engelsk og tysk udleveres i receptionen). Den korteste rute er på 10 km og den længste på 55 km; alle ruter er af lav sværhedsgrad (fladt terræn og skovveje). Alle, der kan cykle, kan deltage. Madpakker kan medbringes; de kan bestilles i receptionen, senest ved morgenmaden på udflugtsdagen; pris pr. madpakke ca. 4 Euro.
Udflugter i kajak:
Udflugter i kajak på floden Narwia, i princippet på
egen hånd; sejladsen kan vare fra 45 minutter til 6 timer (snarere målt i tid end i kilometer). Leje af en kajak til to personer udgør 10 Euro pr. 8 timer. Transport af kajakker og deltagere (max. 8 personer samtidigt) til rutens startpunkt (ca. 20 km) og slutpunkt (ca. 25 km) koster 0,5 Euro pr. km.
Ridning:
På et stutteri 5 km fra hotellet, der råder over 6 rideheste, tilbydes terrænridning og rideinstruktion for 10 Euro pr.time; transport til stedet i hotellets mikrobus.
Flere oplysninger om vore forslag til aktiviteter og udflugter finder De på vores engelsksprogede side.
Parkering:
Parkeringspladsen er under opsyn og lukket om natten. Der er gratis parkering for hotellets gæster.

Omegnen:
Hotellet ligger ca. 1600 m fra hovedindgangen til Białowieża Nationalpark, den eneste bevarede urskov i Europa, hvis centrale del er det egentlige reservat, ikke mindst berømt for sin bestand af bisonokser. Udover de oprindelige europæiske skovforekomster kan man opleve mange dyrearter: udover bison dyr som vildsvin, elg, ulv, los, bæver m.fl. såvel som et rigt fugleliv.

Priser og betalingsform:
Overnatning (priser for 2003):
Enkeltværelse med morgenmad: 30 Euro pr.døgn.
Dobbeltværelse for 2 personer med morgenmad: 22,5 Euro pr.person pr.døgn.
Lejlighed: 75 Euro pr.døgn.
Tillæg for børneopredning: 7 Euro pr.barn pr.døgn.
Børn i alderen 0-2 år betaler ikke for overnatning, hvis de ikke optager selvstændig sengeplads.
Priserne er inklusive polsk moms. - Hoteldøgnet går fra kl. 14.00 til kl. 12.00 den følgende dag. - I forbindelse med konference- og kursusophold tilbyder vi attraktive rabatter på ovennævnte overnatningspriser.
Betalingskort:
Flg. betalingskort modtages i hotellet: VISA, Eurocard, Mastercard.
Reservering:
Reservering kan ske telefonisk, pr. fax, e-mail eller via online-reservering.

Vi glæder os til at modtage Deres bestilling.
Kontakt os venligst på nedenstående adresse:

Kontakt:
Hotel Białowieski, ul.Waszkiewicza 218 B, PL-17-230 Białowieża
Tlf.: (00-48) 85 7444380, Fax: (00-48) 85 7444534
Email: incoming@hotel.bialowieza.pl. - Online-reservering
Internetadr.: Hotel Białowieski

Med hjertelige hilsener
Marek Czarny og hele personalet på Hotel Białowieski


Alle rettigheder til fotos i denne reklame tilhører Hotel Białowieski.

Twardowska & Spangshus