- spangshus online - Turist i Polen
Twardowska & Spangshus

Repræsentant Przedstawiciel
Bogusława (Bogusia) Szpandowska
Mobiltelefon: (+48) 606 273 555.
E-mail: bockasz@poczta.onet.pl. - Skype-navn: bockaszBogusława (Bogusia) Szpandowska, der bor i Nidzica i Mazury, er repræsentant for firmaet Twardowska & Spangshus i Polen og fungerer som kontaktperson i Mazury-regionen (Masurien) i det nordøstlige Polen for turister, der på grundlag af firmaets feriereklamer og rejseinformation ankommer på ferie til - eller rejser gennem - denne del af landet.
Bogusia Szpandowska har gået på højskole i Danmark og lært dansk; hun taler og skriver forståeligt (men ikke fejlfrit) dansk og er derfor i stand til at kommunikere med danske turister. Hun giver gerne (gratis) informationer pr.telefon til turister, der ankommer til Mazury. Mod betaling virker hun som guide i regionen og bestiller også gerne hotelplads og forplejning til turister.
Bogusia Szpandowska kan hjælpe med at organisere transport fra f.ex. Gdańsk og Warszawa til lokaliteter i Mazury-regionen såvel som transport i resten af Polen - både for individuelle turister og for grupper.

Bogusława (Bogusia) Szpandowska, zamieszkała w Nidzicy (Mazury), jest przedstawicielem firmy Twardowska & Spangshus w Polsce. Jest ona - znając język duński - osobą kontaktową dla skandynawskich turystów w północno-wschodniej Polsce.

Twardowska & Spangshus