- spangshus online - Turist i Polen

Camp-Pisz
Aktiv turisme
Specialist i turisme, ture og arrangementer i den masuriske region (Mazury)

Masurien
- de tusind søers, skovstiernes og storkeredernes land - er et navn, der forbindes med oplevelser i naturen, med store søer, skyggefulde skove, et idyllisk landskab, der endnu ikke bærer den ødelæggende civilisations præg, med rødmende bindingsværksbygninger, skovløberhuse gemt i skovenes dyb, enlige bøndergårde ved bredden af søer og floder og storkereder på hustagene.

Masurien har meget at tilbyde til mange grupper af turister:
til sejlerfolket: vidtstrakte vandområder og venlige vinde
til cykelturister: mark- og skovveje i et landskab med søer og floder
til kajakroere: kilometervis af snoede flodveje og
til de historisk interesserede: den multietniske fortid, som den er fastholdt i de historiske bygningsværker og i vore sagn.

Til sæsonen 2003 har Camp-Pisz udarbejdet følgende turforslag omfattende cykling, kajakroning og - altid - naturoplevelser:

 • Den gotiske borgtur
  14-dages udflugt på cykel til de middelalderlige, gotiske borge- til Pommern, Kaszuby, Elblag-kanalen, Masurien. Vi oplever både naturen og middelalderen på nært hold. - Se beskrivelse af turen her.
 • Masuriens dronning
  12-dages udflugt med cykel og kajak i den Masuriske Naturpark. Masser af natur, overnatningsforhold af god standard.
 • I uvejsomt land langs Krutynia og Biebrza
  12-dages udflugt med kajak og cykel; 6 dages roning ad Krutynia og 6 dage på cykel i Biebrza Nationalpark (fugle-eldorado).
 • Møder med naturen
  12-dages udflugt i kajak og på cykel i den Masuriske Naturpark langs floden Krutynia, overnatning i pensionat og i telte.
 • Ferielejre for ungdommen - med kajakker, cykler og sejlbåde

Masurien er er en rigtig god ide til Deres næste ferie i Polen, så meget mere som de transportmidler, De kommer til at betjene Dem af på vore udflugter: cykel og kajak, sikrer en tæt kontakt med naturen; endvidere giver det lille antal deltagere mulighed for, at man kan lære hinanden godt at kende, og at en gruppe af individualister i løbet af turen bliver til et fasttømret hold.

Med venlig hilsen
Marek Lachacz og Camp-Pisz team'et

Om Camp-Pisz
Firmaet Camp-Pisz har i 6 år beskæftiget sig med at arrangere aktiv ferie i Masurien, i særdeleshed cykel- og kajak-udflugter, samt arrangementer for unge (sejlsport: både sejlture med fast base og sejlture over flere dage, windsurfing og kajakroning. Camp-Pisz er medlem af det Polske Turistråd og tilhører Forum for Indlandsturisme, der virker under Organisationen for Polsk Turisme.
Firmaets hjemsted er Pisz i Masurien.


Adresse:
Camp-Pisz
al.Turystów 1
PL - 12-200 Pisz
Polen
Tlf.: +48 - 87 423 44 63. - Fax: +48 - 87 423 04 59
E-mail: camp@post.pl
Internet:
tysk:
www.radreisen-masuren.de
polsk:
www.camp.com.pl

Twardowska & Spangshus

(Type a title for your page here)