Slotsferie/Herregårdsferie

Ferie med indkvartering på slotte, borge, klostre og herregårde


Kliczków

Bielin

Vi byder vore gæster hjerteligt velkommen til det polske stutteri, der ligger tættest på Danmark, nemlig i Bielin.Stutteriet ligger ca. 170 km syd for færgehavnen i Swinoujscie, 84 km syd for storbyen Szczecin ogca. 68 km nord for den polsk-tyske grænseovergang i Slubice (v. Frankfurt a.d.Oder). Iøvrigt har Bielin direkte jernbaneforbindelse med Szczecin. Den nærmeste lufthavn med forbindelse til København ligger ved Goleniów, ca. 110 km nord for Bielin. På vort stutteri opdrætter vi halvblodsheste. For tiden råder vi over 120 heste, hvoraf 30 anvendes til ridning. De turistmæssige faciliteter har til huse i et gammelt gods i klassicistisk stil. Godsbygningen er omgivet af en park på 10 ha.

Slottet i Rydzyna

Zamek w Rydzynie
Barokslottet i Rydzyna blev opført mod slutningen af det 17.århundrede på resterne af den gotiske borgbygning fra begyndelsen af det 15.århundrede. De første ejere var slægten Leszczyński. Slottet var residens for den polske konge Stanisław Leszczyński, der efter sin fratræden blev hertug af Lorraine. Rydzyna ligger i det Storpolske amt, 10 km syd for byen Leszno og 90 km syd for amtshovedstaden Poznań.
Læs mere på den særlige side om Rydzyna .

Hotel Podewils

Hotel Podewils , Krag
Hotel Podewils er indrettet i ridderborgen i Krag, bygget i det 15.århundrede. Bygningen ligger smukt ned til slotssøen, omgivet af et stort fredet parkområde. Krag ligger i det Vestpommerske amt, ca. 60 km øst for Koszalin og 220 km nordøst for amtshovedstaden Szczecin.

Podklasztorze

Hotellet er indrettet i et imponerende klosterkompleks (cistercienserordenen), hvoraf de ældste bygningsdele er fra det 12.århundrede. Podklasztorze ligger ved floden Pilica i Lódz amt, nær den mindre by Sulejów, 14 km sydøst for Piotrków Trybunalski og ca 52 km sydøst for amtshovedstaden Lódz.

Hotel Piaski

Hotel Piaski, Piaski Wielkie, Troszyn k.Wolina

I hotelkomplekset indgår hovedbygningen til en jagtgård fra det 19.århundrede samt en nyere hotelbygning. Beliggenhed i det Vestpommerske amt ved søen Piaski, ca. 35 km øst for færgebyen Swinoujscie og 70 km øst for amtshovedstaden Szczecin.

Palac w Kobylnikach

Palac w Kobylnikach, Hotel i Restauracja, Kobylniki (Slotshotel)
Slottet i Kobylniki, der ligger i landlige omgivelser i det Storpolske amt, ca. 45 km nord for amtshovedstaden Poznan, udgør hovedbygningen til slægten Twardowski’s herresæde.

Hotel Zamkowy

Hotel Zamkowy, Lancut (Slotshotel)
Slottet i Lancut er bygget i det 17.århundrede og er et af de smukkeste og bedst kendte slotte i Polen. Lancut ligger i Karpateregnens amt i det sydøstlige Polen, 18 km øst for amtsbyen Rzeszów.

Hotel Kasper Suski (Slotshotel)

Hotel Kasper Suski, Sucha Beskidzka (Slotshotel)
Renæssanceslottet i Sucha Beskidzka, hvor der er indrettet hotel og restaurant i én af fløjene, er bygget ved overgangen mellem det 15. og 16.århundrede. Sucha Beskidzka ligger i Skawa-floddalen, der danner grænse mellem 3 grene af Beskidy-bjergene i det sydlige Polen (det Lillepolske amt). Afstanden til Kraków (amtshovedstaden) er ca.60 km (mod nordøst).

Hotel Zamek, Golub-Dobrzyn

Ca. 30 km øst for Torun ligger korsridderborgen i Golub-Dobrzyn, oprindeligt opført i det 13.århundrede. Borgen rummer i dag også et hotel og et museum. Hvert år arrangeres her en stor ridderturnering. Golub-Dobrzyn ligger i det Kujavisk-Pommerske amt, 76 km øst for amtshovedstaden Bydgoszcz.

Zamek Kliczków

Zamek Kliczków, Kliczków
Ridderborgen i Kliczków blev opført o. år 1300. Kliczków ligger i det Nedreschlesiske amt; den nærmeste større by, Bolesławiec ligger 14 km mod sydøst; amtshovedstaden Wrocław ligger ca. 120 km mod sydøst.

Palac Wezyków

Zespól Hotelowo-Parkowy, Paszkówka
Det neogotiske slot i Paszkówka blev bygget omkring midten af det 19.århundrede af slægten Wezyk og var i familiens eje indtil 1940. Landsbyen Paszkowka ligger i det Lillepolske amt, 30 km sydvest for amtshovedstaden Kraków.

Palac Krobielowice

Palac Krobielowice, Krobielowice
Palac Krobielowice er en firefløjet bygning, holdt i renæssance-barokstil og for størstedelens vedkommende opført mellem det 16. og 18.århundrede. De ældste bygningsdele er dog i gotisk stil. Landsbyen Krobielowice liggeri det Nedreschlesiske amt, ca 20 km sydvest for amtshovedstaden Wroclaw.

Palac-Hotel SIENIAWA

Slottet i Sieniawa blev opført i løbet af første halvdel af det 18.århundrede. Sieniawa ligger i Karpateregnens amt i det sydøstlige Polen, 18 km nordøst for byen Przeworsk og 60 km nordøst for amtshovedstaden Rzeszów.

Zamek w Krasiczynie

Hotel Zamkowy, Krasiczyn
Borgen i Krasiczyn er et firkantet bygningskompleks med indre borggård og fire hjørnetårne, opført ved overgangen mellem det 16. og 17.århundrede. Krasiczyn ligger i det sydøstlige Polen, i Karpateregnens amt, 10 km vest for den gamle by Przemysl og ca. 85 km sydøst for amtshovedstaden Rzeszów.

Malbork

Zamek Krzyzacki, Hotel Zamek,Malbork
Den berømte korsridderborg i Malbork blev opført mellem det 13. og 15.århundrede på bredden af floden Nogat i det nordlige Polen. Malbork ligger i det Pommerske amt, 50 km sydøst for amtshovedstaden Gdansk.
Se siden om Malbork.

Ang. lokalisering af de ovenfor nævnte større byer, se Kort over Polen .

Søg efter overnatning
Booking.com
Søg


This page is also available in English. Denne side og indhold er (c) Copyright 2018- www.spangshus.dk. Baseret på Inviator software af ISCA Software