Ferie til vands i Polen


Østersøen ved Gdańsk. – Billede af Websi fra Pixabay

Kanaler og andre vandveje i det nordøstlige Polen
Passagersejlads på kanalerne og søerne i Mazury og Podlasie

Kajaksejlads i Pieniny

Pieniny-regionen ligger i det sydlige Polen, ganske tæt ved den slovakiske grænse. Man sejler ad Dunajec-floden fra Nowy Targ, via Czorsztyn-søen og gennem den centrale del af Pieniny-bjergkæden til byen Krościenko.

Kajakrute i Pieniny og Pieniny-bjergene og Spisz-regionen

Organiserede kajak-udflugter

Flere firmaer arrangerer udflugter i det masuriske sølandskab, bl.a. ad floden Krutynia; også ferielejre med sejlads og roning for ungdommen.

Bemærk:
Sejladsen er let og sikker; også personer, der hidtil ikke har dyrket kajaksejlads, kan deltage; vi sejler i et roligt tempo 4-6 timer med spisepauser undervejs.
Der kræves ikke svømmebevis eller særlige evner i svømning; hver deltager forsynes med redningsvest (med kapokfyld).
Grupperne er som regel internationale og tæller fra 10 til 18 personer.

Kajaktur på floden Czarna Hancza

Czarna Hancza-floden flyder i sit naturlige, uberørte løb gennem Suwalki-søområdet (i det nordøstlige Polen). Floden bugter sig gennem enge og marker eller gennem tætte fyrreskove med en rigdom af blåbær og skovjordbær.
Sejladsen i kajak og vandreturene i landskabet, som denne uregulerede flod har sat sit præg på, er en uforglemmelig oplevelse og en anledning til tættere kontakt med naturen.
Czarna Hancza fører os gennem områder, dækket med rørskove, forbi bæverkolonier, gennem skovtykninger og til små landsbyer, hvor den rejsende mødes med den hjertelige, polske gæstfrihed.

Søg efter overnatning
Booking.com
Søg


This page is also available in English. Denne side og indhold er (c) Copyright 2018- www.spangshus.dk. Baseret på Inviator software af ISCA Software