Musikteatret Roma


Fra Musikteatret Roma’s opførelse af “Koty” (“Cats”). – Foto tilhører Teatr Muzyczny Roma

På vegne af Musikteatret Roma (Teatr Muzyczny Roma), det største musical-teater i Polen, har vi fornøjelsen af at invitere grupper af turister til et teaterbesøg i Warszawa. Fra den 28.september til den 9.december 2007 opføres Andrew Lloyd Webber’s legendariske musical “Cats”. Over 300 udsolgte forestillinger vidner om interessen. Forøvrigt har teatret som det eneste i verden fået tilladelse til at oversætte stykkets titel til det nationale sprog, derfor hedder musical’en “Koty” ved opførelsen i Warszawa. I deres anmeldelse af stykket har repræsentanter for komponisten, Andrew Lloyd Webber, anført at den polske opførelse med stor succes ville kunne overføres til London eller Broadway.
året 2008 indledes med en fornyet opførelse af musical’en “Akademia Pana Kleksa” (“Hr.Klats Akademi”), en familiemusical, der har henrykket de mest kræsne kendere af denne kunstart. Denne musical er teatrets dyreste produktion, og den tiltrækker både et yngre og et ældre publikum med sin farverige scenografi, fascinerende lyssætning, den originale musik og glimrende skuespillerkunst.
Teatret “Roma” har påbegyndt forberedelserne til den monumentale musical “Phantom of the Opera”, der er blevet spillet med stor succes på musikscener i hele verden. Premieren vil finde sted i april 2008.
En målestok for teatrets kunstneriske niveau er bl.a. det forhold, at instruktøren Roman Polański var producent af musical’en “Taniec Wampirow“ (“Vampyrernes dans”) (efter hans egen film), som for kort tid siden blev opført i teatret “Roma”.
Teatrets gæster kommer fra alle egne af Polen, men derudover også fra udlandet: fra det tidligere Sovjetunionen, fra det østlige Tyskland og fra Skandinavien. De dyreste af teatrets billetter er flere gange billigere end billetter i Vesteuropa. Billige flybilletter, teaterbilletter og restauranter er således tre gode årsager til at aflægge Warszawa et besøg.

Se teatrets egen webside her:
Teatr Muzyczny Roma

Kort
Musikteatret Roma
Rating
Dette sted er særlig interessant:
Godt Skal bare opleves

Søg efter overnatning
Booking.com
Søg


This page is also available in English. Denne side og indhold er (c) Copyright 2018- www.spangshus.dk. Baseret på Inviator software af ISCA Software