Białowieża


Den ortodokse kirke i Białowieża

Afstande i km

100 km nv, 48 km v, 517 km nv, 21 km v, 96 km sv, 250 km sv

Beliggenhed og historie

I Podlasie findes talrige uspolerede og enestående naturområder: det mest fremtrædende eksempel er urskoven Białowieża med Białowieża Nationalpark. Dybt inde i skoven ligger bebyggelsen Białowieża, der er center for turismen i området og sæde for nationalparkens direktion. – Białowieża Nationalpark

Adgangsvej:
Man kører i personbil eller i bus ad vej nr. 689 fra Bielsk Podlaski og ind til grænsen for nationalparken; først er der 27 km til den mindre by Hajnówka, der ligger på grænsen til urskoven (Puszcza Białowieska); herfra er der 19-20 km gennem skoven til Białowieża, der ligger centralt i skoven og lige på grænsen til nationalparken.

Turistfaciliteter:
I landsbyen er der 2-3 store hoteller, pensionater, privat værelsesudlejning (også af typen “bed & breakfast”) samt campingpladser.
I Białowieża er der direkte indgang til nationalparkens område.

Besøg i nationalparken og udflugter i skoven:
Udflugter til fods – under ledsagelse af guide – i det strengt beskyttede område, herunder besøg i bisonreservatet: henvendelse til turistkontoret: Biuro Uslug Turystycznych PTTK, ul.Kolejowa 17, Białowieża.
Udenfor det strengt beskyttede område er der afmærkede turiststier, hvor man kan gå eller cykle.
Endvidere er der mulighed for ridning og kørsel med hestevogn. Man kan også spørge de enkelte hoteller om deres særlige tilbud til turisterne.
Białowieża Nationalpark

Indkvartering

Booking.com
h4. Links

Białowieża Nationalpark

Kort
Białowieża
Rating
Dette sted er særlig interessant:
Godt Skal bare opleves

Søg efter overnatning
Booking.com
Søg


This page is also available in English. Denne side og indhold er (c) Copyright 2018- www.spangshus.dk. Baseret på Inviator software af ISCA Software